FTA Group  
 

Szolgáltatásaink

Könyvelés

A tevékenység keretében foglalkozunk kis-, közép- és nagyvállalatok teljes körű könyvelésével (bejövő és kimenő számlák, bank, házipénztár, tárgyi eszköz, készletkönyvelés stb.), bevallások és egyéb nyomtatványok elkészítésével és ügyfélkapus beküldésével, valamint az éves beszámoló elkészítésével. 

A fentieken túlmenően havi rendszerességgel készítünk ügyfeleink számára riportokat a fontosabb főkönyvi változásokról (így például kinnlevőség alakulása, bevétel-költség, áfariport, cash-flow jelentés), amellyel is megpróbálunk egy komplex átfogó üzleti támogatást nyújtani az ügyfeleink számára.

Bérszámfejtés

Igény szerint elkészítjük az ügyfelek munkavállalóinak a bérszámfejtését, biztosított be- és kijelentését, valamint az éves jövedelemadó bevallását.   

Adótanácsadás

Akár általános akár speciálisabb tranzakciók adójogi és számviteli kezelésében segítünk, illetve konkrét ügyekre adóhatósági vagy minisztériumi állásfoglalást kérünk. Ügyfeleink rendelkezésére állunk adóhatósági eljárásban, adóvizsgálat során, igény esetén pedig közreműködünk a jogorvoslati lehetőségek feltárásában. Örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére szerződések adó és számviteli szempontú áttekintésében, valamint fúziók és üzletrész vásárlások előtti cégátvilágításban. 

Transzferár dokumentáció

. . .

Átvilágítás (due diligence)

. . .

Pénzügyi kontrolling és riporting

. . .

Gazdasági menedzsment

. . .